lørdag den 9. april 2011

Hvad indeholder min garderobe? 
del. 22. del af "et kig i min garderobe" vil jeg vise jer i morgen aften kl. 20.00

Tusind tak for alle de mange søde kommentarer jeg har modtaget fra jer omkring min film "Et kig i min garderobe". Jeg havde lovet jer, at der ville komme en video engang i ugen, så derfor vil jeg optage en ny film til jer, som i vil kunne se i morgen aften klokken 8. Jeg håber, at i vil synes ligeså godt om det, som i gjorde med den anden.

6 kommentarer:

 1. Jaaaaaaaa!:-) Kan ikke vente..

  SvarSlet
 2. hej isabella. har lagt mærke til at du har mange 'klassikere', og mange af de lidt dyrere møbler ... hvordan har du råd til det (selvom det måske er et lidt specielt spørgsmål..) ? :-) P.S. ELSKER din blog, den er for sej ! ;)

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se den næste video :-) Den var anden var bare så god :-)

  SvarSlet
 4. Det glæder jeg mig SATME til ;-)! Elsker din blog, og din stil. Den er så unik og fin. Her forleden tog jeg mig selv i, bare og sidde og kigge så langt tilbage i din blog. Det er virkelig utroligt som du formår, at være nyskabende hele tiden! Så elsker jeg bare alt dit tøj, og måden du sammen sætter det på :-)
  Held og lykke, og jeg håber du kommer ind på skolen i London.

  Oliver Anton
  http://www.wardrobebyoliveranton.com

  SvarSlet
 5. Love your wardrobe, and that hat is amazing! x

  SvarSlet
 6. Anonym: Hvor er du sød :-D

  Anonym: ja det har jeg også, det er skam ikke mig der bruger mine penge på det, det lader jeg min kæreste om :-D Han bruger alle hans penge på møbler, og jeg bruger alle min penge på tøj. hehe
  & tusind tak for dine søde ord!

  Jadoreblog: Åh hvor er du dejlig! det er jeg glad for.

  Oliver Anton:
  Hej søde Oliver, jeg har lige taget mig selv i at gøre det samme med din blog, og jeg kan kun sige i lige måde. Fantastisk blog du har! :-) & mange tak, hvor er det sødt af dig..

  Phoebe: Thanks girl!! :-D

  /isabella

  SvarSlet