søndag den 24. april 2011

Jeg har brug for DIN hjælp!


Jeg har i mange år (så lang tid jeg kan huske?), altid haft langt hår og jeg har i flere måneder nu overvejet pagehår. En lang page som på billederne ovenover. Da jeg idag kiggede på Ulrikke Lunds blog (klik HER for at komme ind på hendes blog), blev jeg igen helt bestemt på, at jeg skal altså have page! Det ser så godt ud. Ulrikke har pagen lidt længere i den ene side (jeg vil dog gerne have siderne ens), men hvad synes du? Skal, skal ikke?

50 kommentarer:

  1. JA!!!
    Men så skal du nok også til at glatte dit hår meget, for at holde det pænt? Men JA-JA-JA-JA!!! :D

    - Anne

    SvarSlet
  2. Skal! Tror at det ville være pænt til dig! :)
    //Mille

    SvarSlet
  3. SKAL IKKE ELSKER DIT HÅR! :)
    har aldrig brudt mig om page.

    SvarSlet
  4. det ville klæde dig så super godt! :-)
    men det skal være lige i begge sider.

    SvarSlet
  5. Uh det er så nice når folk de har lyst, lidt langt, pagehår! JEg har også selv overvejet det, men har aldrig turdet det.. Dit hår er mega smukt, men tror faktisk at det ville klæde dig rigtig fint!:) Måske skulle du bare springe ud i det? :) KH Kathrine.

    SvarSlet
  6. IKKE! :) det er vildt pænt, virkelig, men jeg synes det ville være synd at klippe dit lange hår af, det klær dig. Og på den anden side kan det jo ligeså godt være at hun har det på samme måde når hun kigger på dig, at hun gerne vil have langt hår. men selvfølgelig hvis det virkelig er noget du vil have, skal du klart gøre det! :)

    SvarSlet
  7. Forandring fryder, og den længde som Ulrikkes page har, er ganske fornuftig, da den nemt og "smertefuldt" kan vokse ud igen - Ovenikøbet uden, du skal til at gå rundt og se dum ud. Så go for it, uden tøven.

    SvarSlet
  8. Jeg synes helt sikkert du skal gøre det! jeg tror det ville være rigtig pænt til dig :)

    - For et par måneder siden klippede jeg også mit lange hår af, og fik en fin page. Og jeg er i hvert fald glad for at gjorde det.

    Jeg synes du skal tage chancen :)

    //Christina

    SvarSlet
  9. jeg har også haft langt hår så lang tid jeg kan huske, men i efteråret valgte jeg at få page og har ikke fortrudt det overhovedet. Så do it!! det er jo bare hår, det gror ud igen, og det er dejligt at prøve noget anderledes en gang imellem. tror det vil være super flot til dig :)

    SvarSlet
  10. Jeg har selv page, og er super glad for det. Jeg tror det kunne være fedt til dig. Vælger du en lang page kan du stadig lade dit hår krølle men samtidig kan du jo også glatte det. Så der er masser af muligheder :-)

    Det eneste jeg dog godt kan savne til tider, er at sætte mit hår op i en hestehale, men igen får du lavet en lang page, kan det jo godt lade sig gøre at sætte det op :-)

    SvarSlet
  11. dit er er super fantastisk som det er nu, men jeg syntes (selvom du vil have en lige) at en skrå ville passe dig ufatteligt godt.
    xoxo

    SvarSlet
  12. SKAL!
    Det ser vildt fedt ud :-)

    walkthiswaysofie.blogspot.com

    SvarSlet
  13. Jeg tror det ville klæde dig :). Har selv meget langt hår, og skal snart have det klippet til under brystet. Jeg synes det er godt med lidt forandrig :D!

    SvarSlet
  14. Jeg elsker page det er virkelig fed, har længe selv gået over overvejet at få klippet page. og har faktisk lige bestilt frisør tid til det :)
    Men elsker dit hår, så kan godt forstå du er i tvivl!
    jeg stemmer for page!
    /S

    SvarSlet
  15. SKAL!!! har selv overvejet den lange page lææææænge. Jeg tror det vil være sindssygt flot til dit ansigt, så jeg synes bestemt du skal gøre det :) Og så vokser det jo hurtigt hvis man en dag vil have det langt igen.

    / Line

    SvarSlet
  16. Skal! Det ku være så flot til dig! :)

    SvarSlet
  17. Hvor pudsigt du kommer med det indlæg nu! Jeg har haft det præcis som dig:) Altid haft langt, tungt hår. I går da jeg skulle klippes (for første gang i meeeget lang tid), bestemte jeg mig for at nu skulle det være. Så jeg fik klippet håret af, også i den længde du beskriver. Og jeg er allerede så glad for det! Det er virkelig et frisk pust, når man har haft langt hår så længe:) Elsker at jeg bare lige kan rode håret op, og så sidder det på en anderledes måde.

    Nå, det blev til en lidt lang smøre, men mit råd er at du bare skal springe ud i det! Tror det vil klæde dig:)

    Glæder mig til at se hvad du beslutter dig for:)

    SvarSlet
  18. SKAL :o)

    Ville ønske jeg turde. Det ser nemlig så frisk og lækkert ud.

    SvarSlet
  19. Synes helt klart du skulle gøre det - jeg fik lavet noget lignende for en månedtid siden bare med midterskilling! Jeg er så glad for det:)
    Du har et ja fra mig af!

    www.katieswardrobe.blogspot.com

    SvarSlet
  20. Gør det! :D Prøv noget nyt.. Det er en rigtig lækker frisure, og især her til sommer!
    + du får også noget af det (måske) slidte hår af :)

    SvarSlet
  21. Det skal du IKKE! dit hår er rigtig rigtig smukt!

    SvarSlet
  22. SKAL!!

    Jeg har også altid haft helt langt hår, men for 2,5 år siden fik jeg klippet en page (og jeg har aldrig været så glad efter et frisør-besøg!) og den blev kortere og kortere hver gang jeg blev klippet :) Kun én gang har jeg virkelig savnet det lange hår, og det var da jeg i tre måneder var backpacker i Asien og ikke havde et glattejern eller en hårtørrer ved hånden :)
    Mit hår er nu ca. lige så langt som Ulrikkes, og det synes jeg er en genial længde!
    Så gør det - Det vokser jo ud igen :)

    / Ida

    SvarSlet
  23. Tror det kunne være rigtig flot til dit ansigt Isabella :-)
    tænkte på din tattoo, hvad er citatet der står?:)

    SvarSlet
  24. Jeg har også selv lige fået en lang page som Ulrikke :) ! Elsker elsker elsker det !
    Den er frisk og sommerlig :)

    Dog synes jeg også at dit lange hår er utrolig smukt til dig :) !

    SvarSlet
  25. Louise Trier Boman24. april 2011 kl. 04.48

    Jeg synes ikke at du skal gøre det. Jo det er da godt med lidt forandring en gang i mellem, men jeg tror så meget at du kommer til at fortryde det. Jeg havde selv hår til lænden, men fik det klippet til lige under skuldrene, og det er altså ikke noget jeg vil gøre igen. Bestemt ikke noget jeg vil opfordre dig til. Og så har du jo også det lækreste hår i forvejen..

    SvarSlet
  26. Hej :-) Den her kommentar handler ikke om dit hår. Jeg kan huske et indlæg hvor det lignede du sad og fik lavet en tatovering, så jeg tænkte på om det er rigtig og om vi får din tatovering at se :-)

    SvarSlet
  27. DO IT! :D

    SvarSlet
  28. SKAL! Jeg er vild med det hår. Tør bare ikke selv. Hvis du også gerne vil have den samme kolde farve som hun har, så husk at køb en lilla shampoo - bare et godt råd :)

    SvarSlet
  29. Jeg synes at page er rigtig flot og synes helt bestemt at du skal prøve det :-) Altså man kan ikke vide det om det ser godt ud før man har prøvet det :-)
    Jeg har page men før jeg fik det, havde jeg langt hår.. Virkelig et stort skridt.

    SvarSlet
  30. Gør det, gør det, gør det. Tror det ville være fantastisk til dig, og det giver alt andet lige bare mere kant og personlighed end almindeligt langt hår. Er sikker på, at det ville være for lækkert til dig

    SvarSlet
  31. Gør det, det ville været meget pænere til dig :-)
    Tror også at dit hår ville se sundere ud - nogle gange ser det nemlig lidt spaltet ud..

    Page ville være smukt til dig!

    SvarSlet
  32. Jeg synes helt bestemt du skal gøre det. Dit hår er rigtig flot nu, men tror også at en page kunne være super flot til dig :-)

    hlouise.blogspot.com

    SvarSlet
  33. skal! det ville være super flot til dig. overvejer også selv om jeg skal have sådan en halv-lang page. (-:

    SvarSlet
  34. Go for it! Det vil se mere sofistikeret ud til dig.

    SvarSlet
  35. Skal! Jeg har selv gjort det for nogle år siden ellers har jeg også altid være lang håret. Det er det bedste jeg har gjort! Så kan kun anbefale det, selvom du har et rigtig smukt hår som det er :)
    Men det er godt med fornyelse, for mig var det som en snart på mit voksen liv!!

    - Merete
    http://asinstyle.blogspot.com/

    SvarSlet
  36. Skal ikke! Dit hår er simpelthen så smukt! Jeg havde, ligesom dig, krøller og langt hår - så fik jeg klippet en lang page, og det var okay i starten. Dog ser det hæsligt ud hvis ikke det bliver føntørret og glattet. Lige nu ønsker jeg bare mit lange hår tilbage..... Men det tager tid, så nyd dit flotte hår! :)

    SvarSlet
  37. elsker dit hår, men en lang page, ville helt sikkert være lækker til dig!! :-)

    SvarSlet
  38. GØR DET!!! Tror simpelthen at det ville være så kønt til dig :-)

    SvarSlet
  39. Hej Isabella!
    Smukke billeder, det passer hende meget bedre med kort hår, end hendes lange.
    Meeen.. Man vil jo ALTID have det, som man ikke har.. Er det ikke rigtigt?!

    Jeg er hel vild med dit hår, det er så smukt! Men stadig, tror, at det ville passe godt til dig, med sådan en lys page! Man skal bare glatte det hver dag, hvis det skal se smukt ud.

    Syntes klart, at du skal prøve, det vokser jo ud igen..

    Kh Kristina
    www.kristinakragh.blogspot.com

    SvarSlet
  40. SKAL IKKE!! Ved godt at forandring fryder, men synes det ville være synd. Det har er virkelig flot, og som det er nu, så har du mange muligheder med det. Har arbejdet for en frisør, og til sidst nægtede den ene frisør at klippe page, ganske enkelt fordi det er "last year".. Du er smuk som du er :-)

    Knus M

    SvarSlet
  41. Gør det! Det ville være så godt til dig!!! :D

    SvarSlet
  42. GØR DET! Tror at det ville klæde og fremhæve dit smukke ansigt, dine strålende øjne og dine flotte ansigtstræk! derudover er forandring jo så dejlig, så synes helt sikker tat du skal go for it, det er en super frisure! :)

    The Fashionphile

    -http://fashionphileme.blogspot.com/

    SvarSlet
  43. KLIP DET!!!! jeg har gået med samme tanke i RIGTIG lang tid og gjorde det endelig her forleden! OG JEG ER SÅ TILFREDS OG GLAD FOR JEG GJORDE DET.. håret er så let nu, og hvis jeg bare bruger de samme produkter som førhen og så glatter det lidt ud, så ser det bare så godt ud:) jeg er i hvert fald rigtig glad for jeg gjorde det - men maaaaaaand, der skulle en del overtalelse og mod til:-P MEN GØR DET!!! prøv det, så galt kan det jo SLET ikke gå :)

    SvarSlet
  44. ULRIKKE'S HÅR ER DET FINESTE I VERDEN, HVIS MAN ER LYSHÅRET SOM DIG! --GØR DET!--

    Jeg har ikke fortrudt, at jeg klippede 25cm. af mit hår sidste vinter, for har ved gud aldrig haft sundere hår, og det vokser jo ud igen - og med lynets hastighed, når man går fra kort til langt.

    SvarSlet