lørdag den 23. april 2011

Kærestens skjorte  


Er der noget jeg elsker så er det at hoppe i kæresten skjorter. 

8 kommentarer:

  1. det kan jeg godt forstå, især når de oven i købet også klær dig:-)
    jeg tænkte på hvorfor du ikke sender "et kig i min gaderobe"? jeg synes det er ligt mærkeligt, at det ikke kommer, du skrev jo før du begyndte, at der ville komme en ny del hver mandag. det er virkeligt ikke for at lyde utilfreds, for det er jeg bestemt ikke. Det er jo bare det at jeg ikke kan få nok af din blog:-)
    jeg håber på svar, jeg har ikke haft held med at få svar fra dig før.
    kram

    SvarSlet
  2. hej isabella. jeg synes det er lidt synd du redigere dine billeder på den måde, det gør dem ret utydelige og ''smudsede'' ):

    SvarSlet
  3. jeg er enig med sara. det er fint nok at hvis du ikke vil sende det, men når der er så mange der spørger dig om hvorfor du ikke sender det, så svar dog i det mindste. synes virkelig det er dårlig stil når bloggere ikke svare på deres kommentarer. :-)

    SvarSlet
  4. Du er så misundelsesværdig smuk!! :)

    SvarSlet
  5. Zeleste: Mange tak :-D

    Sara: Det har jeg ikke gjort fordi jeg simpelthen ikke har haft tid til at optage det her på det sidste (jeg skal nemlig bruge en hjælper ;-)) Jeg vil meeeeget gerne sende det, og det kommer også meget snart. Nu skal jeg nemlig ikke arbejde så meget mere, så kan jeg helt sikkert finde tiden til det.
    Jeg ved at det er dårlig stil fra min side at det ikke er kommet endnu, da jeg har lovet jer, at der vil komme et nyt afsnit hver mandag. & det skal helt sikkert ændres fra min side.

    Anonym: Det vil jeg helt sikkert tage til overvejelse. Tak for at du siger din mening :-) altid godt med konstruktivt kritik.

    Anonym: Jeg vil meget gerne sende det! håber ikke at i tror, at det er fordi jeg ikke vil. Tidspunktet til at optage, redigere osv har bare ikke været der. Men det kommer meget snart! Og jeg gør aaalt hvad jeg kan for at besvare alle mine mails samt kommentarer! :-)

    Signe: Hvor er du sød! Tusind tak..

    Rigtig god aften til jer alle.

    /Isabella

    SvarSlet
  6. Nu skal man også huske at bloggere også har et liv uden for bloggen, så de har ikke altid mulighed for at svare på alt :)

    SvarSlet
  7. tusind tak for svar:-)
    du må virkeligt heller ikke tro at det var skrevet i vrede. det er jo rigtigt som anonym over mig siger, bloggere skal jo selfølgelig have deres liv uden for bloggen.
    det er jo kun fordi du har sådanen ´fantastisk blog.:-)
    jeg ser frem til 2 del.:-)

    SvarSlet