tirsdag den 12. april 2011

På farten igenSå går turen igen til København. Heldigvis skal min far til et forretningmøde derovre, så kan jeg køre med ham i stedet for at bruge mine egne penge på det. Det er virkelig dyrt at rejse frem og tilbage hele tiden. Så får min far og jeg også hygget lidt. Vi kører allerede klokken 7 i morgen tidlig, så jeg skal desværre tidligt op i morgen. Jeg glæder mig til, at kunne fortælle jer, hvorfor jeg sådan rejser frem og tilbage hele tiden. Men der går ikke længe nu!

14 kommentarer:

 1. Så vidt jeg ved går du i 3.g... Hvordan kan du tage fri så tit? Jeg tænker fx. imorgen og sikkert også torsdag (og fredag) med?

  SvarSlet
 2. Hej Isabella... Har også selv store tænder ligesom dig... Er det noget du nogensinde har været ked af og hvordan taklede du det?? Kunne godt bruge nogle gode råd...

  SvarSlet
 3. Ville være rigtig lækkert, hvis du på et tidspunkt lavede et indlæg omkring dit hår? (:
  Altså hvad du bruger i det osv.. :b

  SvarSlet
 4. Hvor ser du godt ud - God tur

  Kh Kristina
  www.kristinakragh.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hej Isabella :)
  Så at du har skrevet en eksamensopgave om blogs. Har du brugt nogen gode bøger til projektet som du kan anbefale? - Jeg skal nemlig også i gang med at skrive en universitetsopgave om blogs.
  Hilsen Lina

  SvarSlet
 6. God tur.. Glæder til snart at høre mere om, hvad du går og pønser på! ;) Lækkert hår og outfit som altid..
  Knus M.

  SvarSlet
 7. Anonym: Jeg rejser meget frem og tilbage ja, og ja jeg må indrømme, at det går ud over min skole nogle gange. Jeg er flittig i skolen, jeg laver mine lektier og afleveringer, så det går engang i mellem. Når jeg tager til København og sådan, er det typisk kun en dag, så jeg plejer aldrig at være væk flere dage af gangen..

  Amalie: Jeg har lidt store tænder ja, hehe.. billedet gør det nu meget værre. jeg synes selv at jeg har rigtig flotte tænder, som passer til mit ansigt, så det er ikke en ting der går og plager mig ;-) Man kan bare være tilfreds med sig selv :-)

  Anonym: Det vil jeg gøre meget snart :-)

  Kristina: Mange tak :-D Hvor er du sød!!

  Anonym: Jeg kan lavet et indlæg om det meget snart :-D

  Mette: Jeg glæder mig også rigtig meget til denne udvikling! ;-) Og taaak..

  /isabella

  SvarSlet
 8. Lækkert hår! Er det naturlige krøller? :-)
  knus..

  SvarSlet
 9. Jeg gætter på, at det er pga et blog-samarbejde, hvor der er nogle, der styrer det tekniske og reklamerne - for er det ikke det, alle større/mere eller mindre populære bloggere får gjort for tiden :)

  SvarSlet
 10. Jeg tror at bloggen snart bliver flyttet og det er derfor du tager til KBH, hvor Looklab og bloggers delight har kontorer. Hvis det er rigtigt, saa haaber jeg at det er Looklab du joiner, for der er alle mine yndlings bloggere samlet (og nogle paa DB) og saa er deres side bare fed! :) Men glaeder mig til at hoere om det. P.S: Ville oenske at du havde kategorier ude i siderne, saa man lettere kunne finde ting, for eksempel dagens, tips og andet :)

  SvarSlet
 11. Hej Isabella!

  Det kunne være suuper, hvis du ville lave et indlæg med alle dine flotte frisure! :-)

  God tur!

  SvarSlet
 12. Jakken ser ret fed ud (det man kan se af den)
  Hvor er den fra? :)

  SvarSlet
 13. hej isabella! :-)
  super fin blog. ville lige høre om det er dine naturlige krøller, og hvis ikke, hvordan laver du dem? :-D

  SvarSlet