torsdag den 28. april 2011

Sommer sko

Luksus

Disse sommersko er alle fra Acne. Jeg kunne selv godt tænke mig et par luksus og budget sommer sko, sådan så jeg har lidt at skifte med. Jeg elsker sommer sko der er meget enkle, jeg bryder mig ikke fx. ikke så meget om sandaler der går op ad ens læg med 1000 låse, - nej mine sommer sko må gerne være enkelte, sådan så man kan bruge dem til det meste. 



Budget

Disse sommer sko er alle fra Asos. De er meget fine, sommerlige og enkelte - hvilket jeg elsker. De kan bruges til det meste, og så er det dejligt, at man kan købe et par fine sommer sko uden at skulle komme af med 1500-2000 kr.


7 kommentarer:

  1. Hej Isabella. Hvor er de fine allesammen.
    har du nogle favoritter? - I begge kategorier :)

    SvarSlet
  2. Hej anonym: Ja det har jeg da ;-)
    Se hos Acne må det helt sikkert være sko nr. 3,4,5 - altså de tre sidste. Men jeg synes nu bedst om herreskoen.
    Hos budget kan jeg bedst lide en første, sidste og nummer 3 - den der har lidt bå på ;-) og så er den blomstrede herresko altså også super skøn! :-D

    /sabella

    SvarSlet
  3. Hej Isabella.
    Jeg håber ikke du opfatter dette spørgsmål forkert eller som en direkte kritik af din blog (som jeg rigtig godt kan lide) Men er du mildt ordblind eller læser du ikke dine indlæg igennem? Jeg synes nemlig ofte du laver stavefejl.
    Mvh. Mathilde.

    SvarSlet
  4. De er godt nok skønne! :-D Jeg har nogle (4...) der ligner meget de enkle sandaler på nedereste billede, fra sidste år hvor jeg var i USA, dem har jeg godtnok også brugt meget! Og så duer de jo til alt :-D

    SvarSlet
  5. Lille råd, ikke køb asos flade sommer sandaler, de er virkelig ubehagelig at gå i , samt de sidder dårlig på foden (:
    Love on your blog :D

    SvarSlet
  6. Anonym: Jeg tager den skam heller ikke som en ond kommentar, og jeg kan også godt forstå hvis du tænker om det - men nej det er jeg ikke. Når jeg skriver går det ofte bare meget hurtigt, og jeg får dem ikke læst ordentligt igennem (hvilket selvfølgelig er rigtig dumt). Jeg har altid haft lidt svært til det skriftlige ;-) men det er blevet meget bedre, og jeg gør hvad jeg kan.

    Anonym: Ja ligepræcis, de duer til alt :-D Det er det der er så godt ved dem.

    Anonym: Åh det var trist, have ellers overvejet at købe et par /:

    /Isabella

    SvarSlet
  7. Hej Isabella :) Jeg synes lige, du skal vide, at jeg har været fast læser i nogle mdr. nu, og din blog er bare så fin og inspirerende.

    Mathilde: Forstår ikke hvorfor du kommenterer for stavefejl, når du ikke sætter et eneste komma i det, du selv skriver?

    Hilsen Line

    SvarSlet