søndag den 17. april 2011

Whatever I do, I do it for you


Hvor er det skønt at have ferie! Man kan være sammen med ens veninder, familie og kæreste uden at have dårlig samvittighed over at man burde lave lektier. 

Forresten kommer der en konkurrence i morgen, for at fejre at jeg er kommet over de 1000 faste google læsere - så husk at kigge forbi i morgen for at deltage i konkurrencen.

10 kommentarer:

  1. Hold da op! Over 1000 læsere, - det er lidt vildt. Super sejt gået :-)

    SvarSlet
  2. Hej Isabella. Jeg er meget interesseret i opskriften på den kage din mor lavede til hendes fødselsdag, den så såå lækker ud. Tror du ikke, at hun vil give til dig så du kan anbefale og vise den til os, som hungrer efter den?

    Liv

    SvarSlet
  3. Tillykke med de mange læsere :o) Det går jo super stærkt.

    Og sikke et flot billede!

    www.inmyshoes.dk

    SvarSlet
  4. Tillykke med de mange læsere - er helt vild med den måde du har sat tøjet sammen på. Har netop linket til dig: aveugler.wordpress.com
    Så er du informeret :)

    SvarSlet
  5. Tillykke med de mange læsere :)
    Er vild med måden du har sat tøjet sammen på.
    Har netop linket til dig!

    SvarSlet
  6. Hej Isabella.
    Vil rigtig gerne vide, hvad dine forældre siger til dine tatoveringer? Selvom det måske er et underligt spørgsmål. Håber rigtig meget at du har tid til at svare!
    Og tak for en god blog, læser den hver dag:)
    Nanna

    SvarSlet
  7. Liv: Jo det kan jeg da :-) hun er lige ude at rejse et par dage sammen med min far, men når hun kommer hjem vil jeg lokke den ud af hende ;-)

    Nanna: Det er de ikke glade for, men de respektere at jeg har fået dem lavet, men de er ikke fan af tatoveringer. Heldigvis elsker de mig stadig ligeså højt ;-) hehe..

    Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer :-D

    /isabella

    SvarSlet
  8. hvor er den kjole fra?? den er så flot! :)

    SvarSlet
  9. nå.. nu fandt jeg så selv svaret længere nede på siden.. øv bøv, den er ellers rigtig fin! det er noget af det bedste jeg ved, at arve fedt tøj :)

    SvarSlet