fredag den 29. oktober 2010

DEL 3.

 Svar på spørgerundte - del. 3

Hvordan holder du dig så smuk og slank? Tager du solarie? eller bruger du selvbruner eller lign. ? Og hvad spiser du på en typisk hverdag?  
Jeg går ikke rigtig i solarie - kun engang i mellem hvis jeg fx. skal til en stor fest eller fødselsdag, så kan jeg godt finde på at tage en gang sol inden for ikke at være helt bleg. Jeg sprayer mig nogle gange med Dennis Kudsen Sunspray - jeg mener at den hedder Sunspa? På en typisk hverdag starter jeg som regel med en lille potion havregryn eller rugbrød, i skolen plejer jeg kun at spise lidt frugt, så når jeg kommer hjem fra skole plejer jeg enten at lave salat, rugbrød - eller lignende, til aftensmad elsker jeg grøntsager, fisk og risretter. Jeg spiser meget normalt? Jeg spiser også hygge, bare i begrænsede mængder.  
Jeg sørger også for at dyrke så meget motion jeg kan - selvfølgelig er der dage jeg slet ikke har tid og nogle dage jeg bliver nød til at prioritere andet højere end træning. Men ellers så sørger jeg for at løbe ret tit, det elsker jeg :-) Man bliver så frisk og glad af det! Udover det går jeg i fitness og dyrker Yoga.

Hvor høj er du? Er din Stam MJ sort eller mørk brun?
Jeg er ikke så højt, jeg tror jeg er omkring 158?
Min MJ er mørkebrun :-)
Hey you (; Har lige to spørgsmål. 1) Du gå ri 3.g ikke sandt? Skal du til galla i løbet af året og i så fald..... GALLAKJOLE!!! Farve, model osv. Skal nemlig selv til galla, og kunne være rart med lidt inspiration. 2) Jeg var i Sønderborg i ferien, og fandt den mest fantastiske Thai restaurent. Hvis ikke du har prøvet den kan det 100% anbefales. Den hedder Orkideen og ligger nede på Havnen. Mange hilsner fra en flittig læser af din blog.
Jo det gør jeg :-) Ja gallekjole det har jeg kigget meget på. Jeg ved faktisk ikke rigtig hvilken farve? Jeg har beige, hvid og rød i tankerne. Men det skal jeg nok lave et indlæg om når det nærmer sig!
- Ja Orkideen den er rigtig godt, den er også en af min favoritter! Rigtig god restaurant.

Køber du tøj fra Vero moda, only osv?? Ser aldrig tøj på dig derfra? Hvis ja vil du så ikke tage billeder med dem også?

Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke har så meget derfra. Jeg syntes at det er nogle fine mærker, og man kan finde rigtig mange ting i de butikker. Men af en eller anden mærkelig grund har jeg ikke så meget derfra? Hvorfor ved jeg egentlig ikke? 


Når du flytter til London, vil du stadig blogge? :)
Ja det er helt sikkert! Jeg føler at jeg næsten kun lige er begyndt.
Bloggen vil nok komme til at ændre sig en smule, den vil nok komme til at omhandle mine oplever i London, streetstyle (har en drøm om at komme til at tage streetstyle billeder af folk jeg ser i London) osv. Jeg vil selvfølgelig sørge for, at den ikke ændre sig for meget. Men jeg vil stadig blive ved med at blogge :-)


Hej Isabella :) Jeg ville lige høre din mening, nu hvor du er så god. Hvilken farve vest synes du er pænest, den creme farvede vest eller den grønne? Du kan se vesten her :) http://veromoda.bestsellershop.com/DK/uden-armer/aviator-waistcoat/265995  
Hej :-) Hehe, mange tak!
Jeg er faktisk vild med dem begge! Men det afhænger nok lidt af det tøj du allerede har i forvejen. Hvis jeg skulle vælge ville jeg købe den creme farvede, da jeg har meget tøj der passer til i farven - i forhold til grøn har jeg desværre ikke så meget der passe til? Håber at det kunne hjælpe lidt?

2 kommentarer:

  1. Du er så sej! :) har bare så meget respekt for du arbejder så meget, og tjener pengene til de fede ting. Og som du har svaret i et af dine spørgsmål, så er det så meget federe at sige "det har jeg købt" i stedet for "fået". Man får en hel klar fornemmelse for hvad penge er, når man selv skal knokle for dem, og det er jeg sikker på vil gavne en senere i livet. Thumbs up! Du gør det helt fantastisk :)

    SvarSlet
  2. Anonym: Mange tak for din skønne kommentar! Det er læsere som dig, der gør det værd at blogge.
    Jeg er glad for, at du forstår mig! Tak for alle dine rosende ord. Det gør mig rigtig glad!!

    /Isabella

    SvarSlet