fredag den 29. oktober 2010

DEL 1.

Svar på spørgerundte


Hej Isabella :) Tak for en skøn blog :) Synes du er skøn og inspirerende - og altid over the edge i dit tøjvalg :) Det er simpelthen fantastisk :) Men jeg er bare lidt nysgerrig efter at vide hvad du IKKE kan lide :) Altså : Hvilket stykke tøj ville man aldrig se dig i? Hav en dejlig dag :) Og keep up the good work :) Smil Julie
Hej Julie
Tak for din søde kommentar!
Hvad jeg ikke kan lide? Det ved jeg egentlig ikke rigtig? Jeg må indrømme at neongrøn og skrigende pink - i det hele taget bare sådanne neonfarver det er ikke lige mig. Jeg vil ikke udelukke at jeg nogensinde komme til at købe noget i de farver, men jeg tvivler kraftigt! ;-)
Derudover har jeg ikke rigtig noget specielt jeg kan sige, at det ville jeg aldrig tage på, måske bliver det bare ikke lige nu, og ofte er det også sammensætningen der gør det til et no go.


Hej isabella, tak for din mail. Jeg kan spørge her så, jeg tænkte lidt på hvordan du får penge til at købe at dit lækre tøj? altså om du arbejder mange steder, og i så fald hvor.. :) og hvor tit køber du tøj? har du nogle ynglings hjemmesider hvor man kan shoppe, og ynglings butikker? 
Jeg arbejder faktisk 3 forskellige steder. Jeg arbejder på en skøn restaurant her i Sønderborg der hedder Oxen, derudover arbejder jeg på Vollerup Kro her er jeg som på restaurant Oxen tjener. På Vollerup Kro arbejder jeg for det meste kun i weekenderne, da det er et fint sted hvor der bliver holdt store selvskaber. Ved siden af dette har jeg et "hygge job", hvor jeg gør rent i mine forældres forretning hver søndag. Det er også et dejligt job, skønt at kunne gøre noget for mine forældre og så er det et lidt mere afslappende end at være tjener. Her kan man skrue helt op for musikken og hygge sig med det ;-) Det er egentlig sådan jeg tjener mine penge.  
Hvor tit jeg køber tøj? Hmm.. Jeg må indrømme at jeg har måttet skære kraftigt ned på mine shopping vaner efter jeg er flyttet sammen med min kæreste. Men jeg køber nok 3-4 stykker tøj hver måned? Deromkring, nogle gang mindre og mere? - Afhænger nok lidt af prisen. Da jeg boede hjemme kunne det blive til en del mere.
Jeg har rigtig mange yndling hjemmesider! Mine absolut favoritter er: shopnastygal.com, asos.com, topshop.com, modekungen.se, shopsmv.com mm.
Mine yndling butikker? Altså H&M er altid en sikker vinder, så er jeg meget vild med Støy Munkholm der ligger i Århus, og så har jeg fundet en masse lækre da jeg var i London.


Hej Isabella :) Du har tidligere nævnt at du ikke er rig. Ja, det er nok rigtigt. Meeeen... Hvordan kan du flytte ud med din kæreste til en lejlighed med UDSIGT TIL HAVET? Det er dyrt at betale husleje steder som der?? - Tænker du heller ikke at det er for dyrt at fx. give 2000kr. til ét par sko, hvor du så kunne tænke at købe 4 af de penge fx. ? Er du så typen der køber nogle sko du kan lide hvor du ikke tænker på prisen, for sko er jo sko, de bliver ødelagt eller lignende ligemeget hvad??? :)))
Hej anonym :-)
Jeg har altid sagt at JEG ikke er rig. Jeg får ikke bare penge af mine forældre fordi jeg lige vil have en ny bluse - eksempel. Alt det jeg køber betaler jeg selv. Alle mine dyre ting, Marc Jacobs taske, Burberry sko, Gucci sko mm. har jeg alt sammen sparret sammen til over længere tid. Intet af det har jeg fået af mine forældre. Følelsen af at det er mig selv der har købt det, og jeg følelsen af at jeg fortjener det, fordi jeg har knoklet så meget, for at sparre mine penge sammen kan jeg godt lide - det gør egentlig kun, at jeg bliver endnu mere glad for det jeg køber, og værdsætter det endnu mere. Jeg kan bedre lide at sige at "denne købte jeg" end "denne fik jeg".
Jeg forstår godt at nogle syntes at det er total ondssvagt, at vil bruge 15.000 på en Marc Jacobs taske og 3000 for et par Acne sko - men det er penge jeg har knoklet for at sparre sammen. Min MJ. taske for eksempel, den havde jeg haft ønsket mig i over 4 år og valgte derfor, at nu var det endelig på tide at jeg fik udlevet min drøm - derfor valgte jeg at arbejde en hel sommerferie fra morgen til sen aften, og direkte fra det ene job til det andet. Al min løn gik til den taske! Og den dag idag er jeg lykkelig for at jeg gjorde det. Jeg bruger den stort set hver dag, og den bliver kun smukkere og smukkere for hver dag der går - og det er en taske jeg vil have resten af mig liv. Det vil ikke bare blive en der er yt i næste måned og bare bliver en del af glemmebogen.
Man er så forskellige på det punkt. Jeg køber selvfølgelig også billige ting, jeg har intet imod at shoppe i Only, Veromoda, H&M osv. jeg kan bare godt lide at have nogle eksklusive ting til at pifte det lidt op.
Selvfølgelig tænker jeg på prisen, jeg køber ikke bare - slet ikke. De dyre køb jeg foretager mig, er for det meste planlagte og køb jeg har sparret op til.
Med hensyn til mig og kærestens lejlighed ligger den ikke lige foran vandet. Den ligger ind på gågaden. Det er der hvor jeg boede før, altså hjemme hos mine forældre jeg boede helt nede ved vandet.

Hej :) Ville høre om dit hår er blevet slidt efter al den farvning? Sælger du dine sko fra Zara med træhæl - hvad str er de? Hvad med din tur til Thailand, du skrev om for lang tid siden? Håber du vil svare :-)
Hej :-) Det blev meget slidt ja det må jeg indrømme. Men jeg har fået klippet alt det slidte af, så nu er det dejlig sundt igen. Der er intet værre end spaltede spidser - der ser så sjusket ud. Jeg sælger dem desværre ikke. Men jeg skal nok tage det op til overvejelse ;-) de er en størrelse 38.
Angående min rejse til Thailand blev vi desværre forhindret i at komme afsted - rigtig ærrgeligt da vi havde betalet depositum osv. Men vi har en ny rejse i tankerne :-) Så det skal nok blive rigtig godt! 

Hej Isabella :) Jeg ville høre om du havde et arbejde ? Hvis ja - hvad arbejder du med? Mvh Sille
Hej Sille :-) Som jeg har besvaret i en af de oversående spørgsmål har jeg 3 forskellige jobs. Jeg er tjener på restaurant Oxen, tjener på Vollerup Kro og så gør jeg også rent i mine forældres forretning.  

Du må da være rig siden du kan bo i en sådan lejlighed ud til vandet, have sko fra Topshop, Gucci sko, Marc Jacobs taske? Desuden rejser din far og mor til London osv og du skal gå på en kæmpe fashion-school der :) Det er ikke for at rakke ned. Men os andre har ikke råd til den slags :) Måske får du tingene af dine forældre? :) Ellers vil jeg kanon gerne høre hvordan du har råd - nogle specielt gode sparetips du har?
 Som jeg har besvaret i en af de overstående spørgsmål er JEG ikke rig. Jeg er bare meget flittig, en helt normal teenager? Jeg vælger vel bare, at prioritere mine penge på tøj og sådan? Alle mine ting har jeg købt selv.
Min kæreste og jeg bor ikke nede ved vandet, vi bor i en lejlighed inde på gågaden - det var hjemme hos mine forældre jeg boede helt nede ved vandet.

Jeg er bestemt også glad for at mine forældre vil hjælpe mig med min drøm, men jeg sparre også selv sammen til det.

Sparetips? Det ved jeg nu ikke. Jeg arbejder bare meget, og når jeg så finder noget jeg rigtig gerne vil have, så ligger jeg penge fra til det og sparre op. 

Kan aldrig finde ud af hvor gammel du er? :-)
Jeg er nitten år gammel. Fylder 20 til maj.


Hej Isabella :) Jeg ville også synes at det var fedt hvis du linkede til nogle af de hjemmesider du køber tøj på og måske også nogle af dine yndlings modeblogge. Mvh. en trofast læser :)
Internethjemmeside: Asos.com, Topshop.com, Shopsmv.com, Modekungen.se, Shopbop.com, Shopnastygal.com, Solestruck, Stylepaste.com og så glæder jeg mig meget til at Edieseyes kommer op at stå her snart, den tror jeg også bliver en af favoritterne. Mon jeg skulle lave et indlæg med hjemmesider engang? Jeg har så mange..Yndlings modeblogge: Jeg har rigtig rigtig mange. Mine absolut favoritter må være: Anywho, Emsedge, Colombine Smille, Vanillascented, Trine's Wardrobe, mode d'amour, Carolines mode, inkarlcerating, fashiontoast, Acie, Trés Chic Clique, Fierce og fattig på su og mange mange mange flere..

4 kommentarer:

 1. Respekt for at du arbejder så meget for det, kan ikke se hvordan man sku ku få ondt af hvad du har lyst til at bruge dine penge til!! Det er jo dine penge!!
  Men kender det godt bliver os lidt øm når folk tror man bare får og får af ens forældre, når man ret faktisk selv har knoklet for de penge..
  Har selv sparet op til at jeg har ku gå hjemme og arbejdet med at blive selvstændig illustrator og malet lidt kunst i ca 1 år og så kan det jo godt irritere når der er nogen der tror det er min mor der betaler min husleje... faktisk pænt irriterende!!

  Tror faktisk jeg er parat til at udstille noget af min kunst til forår/sommer... Lejer et rum på biblo i Sønderborg. Hvis du sku få lyst til at kigge forbi er du meget velkommen :)

  Der er ikke så meget kunst på min blog det er mere bare illustrationer men du kan da tage et kig hvis du har lyst

  http://chhans-tegneblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej :-)
  Nu kan jeg jo se du har skrevet et par steder at en af dine ynglingshjemmesider er Shopnastygal.com. Er også helt vild med siden, men har aldrig bestilt dig. Er kvaliteten god, hvor lang er leveringstiden og har du haft problemer med told før?

  Du har en rigtig god blog :-D

  SvarSlet
 3. Hej Isabella! :-)
  Hvor er du altså bare sød og tålmodig. At du gider svare folk på en sød og ærlig måde om din økonomi. Det skal andre da slet ikke blande sig i. Alt handler om prioritering. Og at dine forældre er velhavende er jo bare dejligt for dem, men vil vædde med at de også har knoklet for det. Hvis man kæmper for tingene, kan man jo få de ting man vil have. :-)
  Thumbs up til dig!

  Knus fra Sara!

  SvarSlet
 4. MANGE MANGE tak for jeres kommentarer piger!
  Hvor er i bare en dejlig støtte..
  Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Er så glad for at have nogle læsere som jer.

  Sisse lykke: jeg har endnu faktisk ikke bestil fra denne hjemmeside, men min veninde har. Hun blev snuppet i tolden og måtte betale 400 kr - mener jeg? og leveringstiden mener jeg er omkring de 3 uger - men det afhænger jo også af hvilken en forsendelse du vælger. :-)

  /Isabella

  Endnu engang tak piger!!

  SvarSlet