mandag den 6. december 2010


Godmorgen bloggen..

Jeg sidder her i min lejlighed og skriver SRP. Der er virkelig koldt i lejligheden, da jeg er i gang med at lufte ud, sidder her med dyne, tæppe, top, langærmet bluse, 2 kæmpe striktrøjer, tørklæde og en kop the og jeg fryser stadig.. I dag er mine planer, at jeg skal skrive SRP indtil klokken 11 hvor jeg så skal til frisøren. Efter frisøren tager jeg lige hjem til mine forældre for, at få hentet nogle bøger jeg skal bruge til min opgave. Derefter skal jeg hjem i lejligheden igen for, at skrive videre. I aften tror jeg faktisk også, at jeg vil skrive :-) Kæresten er dog på arbejde, så hvorfor ikke? Jeg vil give den max power i dag. Har også helt dårlig samvittighed over, at jeg skal til frisøren frem for at sidde og skrive der også. Men hvad pokker, jeg har allerede skrevet lidt i weekenden, så jeg er kommet helt ind i det nu :-) 
Jeg vil ligge et dagens outfit ind inden jeg smutter til frisøren, og måske et før/efter billed af mit hår? - tror bare det bliver striber? hmm..

5 kommentarer:

 1. Good morninG!^^

  enamodeuse.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvad skriver du om? :)

  SvarSlet
 3. Hej, ville bare lige høre hvor du går i skole henne? :)

  SvarSlet
 4. Enamodesue: Goodmorning girl!

  Anonym: Jeg skriver om Hummel hvor jeg ligger mest vægt på deres branding, promotion og målgruppe :-) faktisk ret spændende!

  Anonym: Jeg går i 3g på Business College Syd Sønderborg :-)

  /Isabella

  SvarSlet
 5. STEMMER FOR ET FØR OG EFTERBILLEDE :)

  SvarSlet