torsdag den 31. marts 2011

Studentertøjet


Nu skal man også snart til at finde studentertøj. Jeg ved ikke om jeg vil have kjole på? Jeg er i hvert fald rigtig vild med denne skønne hvide jumpsuit. Den er fra hjemmesiden: shopnastygal.com. Den koster $98. Jeg ville style den med røde læber, røde negle og min røde Miu Miu clutch, - måske mine røde heels til også, ved ikke om det bliver "to much red"? Det skal man nok se på, før man kan vurdere. Men skøn er den, og så liger man heller ikke alle de andre piger, der er klædt i fine hvide kjoler. 
Jo og så ville jeg sætte mit hår op i en stram hestehale. 
Hvad siger i piger? har de af jer, der bliver student her til sommer, fundet ud af eller overvejet hvad i skal have på? 

28 kommentarer:

  1. Bliver du ikke blå student? :-)

    SvarSlet
  2. Super fin buksedragt! Jeg ved det er en uskreven regel, at man skal have helt hvidt på, men jeg tror jeg vil have et par mørke højtaljede denim shorts på, med en hvid gennemsigtig skjorte nede i. På fødder vil jeg have et par fine sandaler eller et par plateau ballerina. Synes ikke det behøver at være en fin sommerkjole, som alle andre ;)

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. lyder coolt, men to råd: hestehalen dur ikke til studenterhuen (kun en meget lav en, en fransk fletning eller løst hår er bedre), og drop det hvide tøj når i skal køre vogn. du bliver møgbeskidt:-)
    men nyd det, det er så fed en uge! :-)

    SvarSlet
  5. Jeg synes det er en virkelig fed jumpsuit! Den er lækker og anderledes, og med alt det røde du snakker om, vil du se brand godt ud :-)

    SvarSlet
  6. Fedt og lidt anderledes med jumpsuit!
    Go for it!
    /S
    www.afashionchild.blogspot.com

    SvarSlet
  7. Super skøn jumpsuit... Men jeg tænker bare jumpsuit når man er fuld ;-)
    haha. det kan godt være det bare er mig!

    SvarSlet
  8. Jeg kunne lige forestille mig at du havde den jumpsuit på! Den er super flot! Go for it girl ;)

    SvarSlet
  9. Husk lige huen - så er der ikke plads til hestehalen ;)

    Synes det er et fedt outfit du har fundet. Hvis jeg skulle være student igen, skulle det helt klart være i buksedragt :)

    Hilsen
    Mette

    SvarSlet
  10. Det kunne se så fedt ud! :-)
    Men synes $98 er mange penge, for en meget almindelig buskedragt? Men det er selvfølgelig bare mig der ville være for nærrig til at give det hehe ;)


    Jeg aner slet ikke hvad jeg skal have på, så hvis du falder over nogen pæne kjoler eller noget andet du synes kunne være flot - så ville det da være skønt med sådan et indlæg hæhæh ;-)

    SvarSlet
  11. Lækkert jumpsuit! Kan godt se din pointe i ikke at ligne de andre piger, i fine hvide kjoler. Ved dog ikke om jeg selv ender med det ;-) Men du kan se min blog, har også nogle forslag til det :-)

    SvarSlet
  12. synes det lyder vildt fedt! :-)

    SvarSlet
  13. Jeg er selv stor fortaler for farven rød! Synes den er utrolig lækker.. Men måske det bliver too much red, når den skal stå i kontrast til den hvide jumpsuit..

    SvarSlet
  14. Beundre at du har mod på at planlægge det allerede nu, jeg fandt noget sidste øjeblik i mit tøjskab :)
    Men den er helt sikker smuk den buksedragt. Jeg ved ikke hvor høj du er, men hvis man er "for lav" kan den måske have en tendens til at få en til at se en smule stor ud.

    SvarSlet
  15. Jeg har ikke fundet noget endnu :-D Jeg synes, det er en fed idé med en buksedragt/jumpsuit :-)

    SvarSlet
  16. Stram hestehale? Du skal jo have hue på, hehe ;-)

    SvarSlet
  17. Ja, jeg har fundet et smuk, hvid 70'er kjole i den genbrugsbutik jeg arbejder i. Den går til ca. midt på låret, har ingen ærmer, og har en høj halsudskæring - og så er den i det lækreste tunge, bløde materiale. :)

    SvarSlet
  18. Den er rigtig fin (:
    og alt det røde skulle vil ikke være fordi du bliver stx student? ;) forresten er det ret umuligt med hestehalen, når du har hue på, med mindre den er lav selvfølgelig (:

    Jeg bliver også student til sommer, men jeg er stadig noget usikker, men jeg ved i hvert fald, at jeg skal have disse på fødderne: http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/festsko/nelly-shoes-427/zoe-427768-646/

    men ellers tænker jeg også lidt denne kjole http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1543205 og så med disse brune sko: http://shop.hm.com/dk/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S

    jeg har allerede skoene, så jeg mangler "kun" noget tøj at tage på, men der er jo (heldigvis) noget tid til at finde ud af det.. men det er ikke for tidligt at lede, for det skal jo være det helt rigtige outfit + man, eller jeg, glæder mig i hvert så meget til at blive student, at jeg slet ikke kan lade være med at tjekke diverse outfits ud ;)

    Jeg håber, at du får en fantastisk dag, når du kommer dertil! (:

    xoxo Natasja

    SvarSlet
  19. Troede også du gik på handelsskolen? :p - Men jeg vil da også give dig ret i, at rød er den eneste rigtige farve ;)
    Og virkelig fedt med buksedragten. Vil jeg da også lige overveje :)

    SvarSlet
  20. Hihi, du får da en blå hue på handelsskolen? Skal du ikke have hvidt/blåt tøj på?
    Synes også du sku ha håret løst og med krøller, eller den frisure hvor du krøller det og sætter det lidt op, det er også rigtig pænt til dig.

    SvarSlet
  21. Husk nu du ikke er rød student!

    SvarSlet
  22. Er sikker på at du bliver så fin lige meget hvad. Glæden over endelig at blive student stråler mere end så meget andet :)
    Knus M.

    SvarSlet
  23. Jeg ville nok ikke matche alt i rødt, det er lige en tand for 90'er-agtigt

    Jeg gik i øvrigt ikke selv med hue da jeg blev student, jeg synes egentlig ikke at den klæder nogen overhovedet. Man ligner lidt en krydsning mellem en sømand og en konfirmand, det er lige en tand for ømt til min smag :D

    Jeg tog en hvid løs kjole på og et par sandaler, og det var det.

    SvarSlet
  24. Kunne være SÅ smukt og en fed måde også at snige lidt andet end hvidt ind.

    Jeg har haft min kjole siden 1g, hvor min mors faster der er bosat i USA, havde en cremefarvet kjole med hjem, den kan slet ikke forklares, den skal ses. Jeg synes hvert fald den er smuk og glæder mig til at ha' den på.. Men skal da godt nok skifte når vi skal ud og køre i vogn! For der må IKKE - jeg gentager IKKE - spildes på den!! :b

    SvarSlet
  25. super lækkert jumpsuit! tror du kommer til at se fantastisk ud :-)

    jeg har selv forestillet mig denne kjole fra asos:
    http://www.asos.com/Asos/Asos-Premium-Brushed-Cotton-Sateen-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1470194&cid=8799&Rf-200=5,1&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=White

    SvarSlet
  26. Er helt ny til din blog, så ved ikke så meget om dig, men jeg ville have troet at du var en smule ældre end kun på vej til at blive student?
    Positivt ment! Du ser meget voksen ud og du er utroligt smuk! Elsker din stil og er allerede blevet meget inspireret af dine outfits :-)
    Men kan godt se at jeg mangler mange "staples/stables/stabels/stapels" i min garderobe ;-)

    SvarSlet
  27. og hvad så hvis hun skal have blå hue? Det bliver bare farveblok! Hvis jeg var dig ville jeg lave en sildebensfletning :) flot jumpsuit

    SvarSlet
  28. Hahaha, i har da helt ret altså!! jeg bliver jo blå student, men so what! rødt er in, så skidt med det ;-)

    Men i har helt ret, jeg havde vist ikke gennemtænkt det nok - høj hestehale & studenterhue. Hm, det bliver nok en fletning i stedet for. :-D og så hestehale eller knold senere på aftenen når man er blevet træt af at gå rundt med huen ;-)

    Men skønt i synes om min idé med en jumpin. Jeg vil prøve at se om jeg ikke kan købe den overstående, ellers så må jeg finde en der minder om den. Jeg vil i hvert fald prøve at undgå at købe en hvid kjole, da det er det de fleste har på. Men nu må vi se ;-D

    Hvor er det fedt, at så mange af jer har kommenteret!
    & de af jer der har fortalt mig hvad i havde tankerne at tage på synes jeg at det lyder super godt! Go for it girl! ;-)

    Og så må vi alle krydse fingre for at det bliver super godt vejr i hele studenterperioden :-D

    /Isabella

    SvarSlet