lørdag den 9. april 2011

H&M giv mig




Jeg kunne så godt tænke mig det overstående! Alt er fra H&M, og ville passe så fint ind i mit klædeskab. MEN der går nok et lille stykke tid før jeg igen kan bruge penge på tøj. Min kæreste ringede nemlig lige til mig for at fortælle, at jeg havde modtaget et brev fra skat, og guess what jeg skal betale 7.207 kr tilbage.. Farvel elskede Acne støvler!

9 kommentarer:

  1. fuck hvor surt! det er jeg ked af på dine vegne :c

    klem..
    mariapoulsen.blogspot.com

    SvarSlet
  2. hvor kan man få den gule nederdel? kan ikke se den nogle steder på online shoppen :-)

    SvarSlet
  3. Øv altså søde Isabella!- det skulle jeg sidste år:S

    SvarSlet
  4. Øv, hvor irriterende. Jeg er i fuldstændig samme situation! Jeg har lige betalt 8.000,- tilbage - penge, som jeg ellers lige havde skrabet sammen til en lille opsparing til shopping i Californien, hvor jeg skal over til sommer. Men goodbye, kære penge. Det er så ærgerligt, når man bliver overrasket med såden regning!

    SvarSlet
  5. The pale pink maxi skirt is beautiful! x

    SvarSlet
  6. heej Isabella

    rigtig flotte ting du har valgt fra H&m ma indroemme jeg selv er helt vild med det hele du har valgt, men hvilken slags sko havdet du tankt at tage pa til de nederdele? Kan ikke rigtig finde ud af det maske har du et fif? du baarer nemlig dit toej pa en rigtig flot made:).

    SvarSlet
  7. Ja det er så surt altså! :-( jeg blev simpelthen så overrasket. Man kunne så godt bruge de penge på noget andet! Man føler at de ryger ned i et dybt sort hul.

    Julie: Den kommer først i H&M her indenfor en lille måneds tid :-)

    Anonym: Til det overstående kunne det til sommer se rigtig godt ud med et par helt flade små herresko. Jeg har blogget om nogle før fra Shoe the Bear som ligger til 600 kr - de er så fine. Ellers vill jeg sætte et par rigtig høje sko til, så som mine Jeffery Campbells. (jeg er ikke så høj, så hvis jeg skal kunne bære den lyserøde nederdel er der ikke engang noget spørgsmål omkring hvilke sko jeg skal have på ;-) hehe. Jeg kan kun bære den med et par høje hæle.

    /Isabella

    SvarSlet
  8. Ja jeg kender de herre sko du har set ind et stykke tid siden, jeg foelger rigtig meget med pa din blog, den er simpelthen sa fed, ma indrömme har set mange blogge men din er den beste, luuv it:P. Jeg er desvaarer ikke en af de lav piger jeg er 1,72.. sa ved ikke om det ville se maarkelig ud til mig med nederdel og höjhale, har selv jeffrey campbell sko, og synes det ser sa fedt ud nar men har de sko med nederdel pam, men nok mere til lave piger eller?:S men taak for dit tipp pröver det ihverfald med de herre sko.:)

    SvarSlet
  9. Anonym: Åh mange tak! hvor er du sød..
    - åh ja okay, men jeg synes at høje piger er så flotte, så selvom du havde dine JC sko på, ville du i hvert fald slå benene væk under mig, det er jeg sikker på ;-)
    Men prøv med et par fede herre sko, det ville se så godt ud!!

    /Isabella

    SvarSlet