lørdag den 9. april 2011

Kom sommer, kom sol









Jeg ser sådan frem til denne sommer! Jeg bliver student, og jeg finder endelig ud af hvad jeg skal lave de kommende år. Denne uvished driver mig skør lige for tiden! Jeg så er blevet syg, så jeg kæmper med den værste hovedpine, snottet næse og så jeg har ingen appettit. Jeg synes altid, at man bliver syg på de forkerte dage. Jeg er nemlig i gang med at skrive DIO, opgaven skal afleveres på tirsdag, så jeg er gået i gang med at skrive opgaven i dag. Det er bare meget svært for mig, at tage mig sammen når jeg har det så dårligt, og egentlig helst bare vil ligge under dynen med en kop varm the, nogle modeblade og min blog. Men jeg må tage mig sammen! Heldigvis skal jeg skrive om noget der interessere mig, jeg har nemlig valgt at skrive om modebranchens markedsføring, (nu til modeblogs) - hvor mit overordnede emne er modeblogs. Så det skal nok gå.

Billederne ovenover er fra da jeg var med mine forældre på Capri - fantastisk ø! Det var forresten her jeg købte min Marc Jacobs taske.

Jeg faldt lige over billederne her på min fars computer, og jeg kom sådan til at savne sommer, da jeg kiggede dem i gennem (& jeg ved at jeg bestemt ikke er den eneste der savner sommer). Jeg begyndte at tænke på, at det jo snart er bikini-tid igen, så jeg har lige fundet nogle fine bikinier til jer, som jeg synes rigtig godt om.


2 kommentarer: