torsdag den 7. april 2011

Svar på spørgsmål


I videoen ovenover svare jeg på følgende spørgsmål: 


- Hvad er dit drømme job?


- Hvad drømmer du om lige nu? Noget bestemt tøj, en ferie eller noget andet?

8 kommentarer:

  1. Hej Isabella. Jeg håber virkelig, at dine drømme går i opfyldelse. Du brænder så meget for det, kan man høre OG LÆSE! Go for it girl.. Følger dig hvertfald fuldt ud, og krydser fingre for dig.

    Ha' en god fredag :)

    Kh Kristina.

    www.kristinakragh.blogspot.com

    SvarSlet
  2. hvem filmer dine vlogs;-)

    SvarSlet
  3. Kristina: mange tak :-D hvor var det sødt sagt! Jeg kan kun sige i lige måde.

    Sara: Jeg gør det selv ved hjæp af et kamera stativ, og så klipper jeg selv i det bagefter :-)

    /isabella

    SvarSlet
  4. Du er rigtig inspirerende og det er fedt du er begyndt at lave videoblogs men pas på med at sige øhhhhmmmm for meget og at gentage dig selv. Omkring dit drømmejob der gentager du dig selv vildt meget..

    Du skal måske øve dig foran kameraet inden du lægger det ud :o)

    SvarSlet
  5. Jeg elsker elsker din blog! det er helt klart den fedeste blog :-) du er jo gude smuk, har den fedeste stil og så sætter du dit smarte tøj sammen på de fedeste måder. Håber at dine drømme går i opfyldelse og at du kommer ud at rejse og får oplevet verden. Kunne også selv godt tænke mig noget ligende. :-)

    Jeg er også helt vild med indlægget du har laver over. Omkring hvem der skal bestemme, hvad vi skal gå i. Jeg har det nemlig selv sådan at jeg ikke tør at tage noget tøj på andre på min alder ikke har på..
    Du er helt vildt inspirerende! :-D

    Håber du vil kigge forbi min lille blog?
    http://thejoes-blog.blogspot.com/
    -Joe

    SvarSlet
  6. Rigtig fint at der er kommet styr på lyden og billedet, som nu kører samtidigt :)

    Har dog en lille kritik - synes måske det er meget opstillet (det, at du sidder med siden til kameraet osv.) men hvis du synes det er flottere på den måde er det også helt ok. Ikke noget der irriterer mig som sådan, det var bare noget der slog mig mens jeg så videoen og det virker ikke så naturligt.

    SvarSlet
  7. Hej Isabella.
    Rigtig lækker blog du laver.
    - Hvad siger din kæreste til du muligvis skal til London, tager han med og sådan? Jeg er vildt spændt på at få noget afvide om det, da du tit taler/skriver om ham, og det er super sødt.
    Tænkte på om du ikke kunne lave et "kig ind i mit køkken" kunne godt tænke mig at se hvordan det ser ud.. :-)

    Btw. Synes folk burde lade vær med at give dig kritik, som du skriver i indlæget onenover, at man skal gøre som man selv vil. Hvis man kun skriver negativt burde man holde det for sig selv!
    Fed blog og fortsæt med at lav den, så det er din stil og ikke andres mening!!

    SvarSlet
  8. Det er konstruktiv kritik, Mille?
    Isabella kan bruge min kritik og eller være ligeglad, det er hendes valg - men jeg synes at siden jeg følger dagligt med i hendes blog har jeg også ret til at skrive hvad jeg synes er godt og hvad jeg synes er mindre godt - det er jo ingen direkte kritik af Isabella.
    Jeg er enig med dig i, at hvis folk bare giver kritik så som "jeg synes du ser tyk ud på det billede" el. lign. burde man holde det til sig selv - men jeg mener ikke den kritik jeg giver er fornærmende..
    Hvis jeg gik så meget op i at skrive blog som Isabella sikkert gør, ville jeg sætte pris på at folk også skrev konstruktiv kritik i stedet for kun søde ord (selvom det selvfølgelig også kan være rart at læse ((: ).

    SvarSlet