torsdag den 30. september 2010

 Ann-Sofie Back Spring 2011 collection









 Denne kjole var klart en af min favoritter! Jeg elsker den. Så speciel, så anderledes. Det er en genial idé, det at det ligner at den er driv våd. Ej den ville jeg gerne eje..



Billederne er lånt af: Style Bubble

Skoene er virkelig også smukke! Den måde den er snoet rundt om foden - og de får mig på en eller anden måde til at tænke på porcelæn? Wow..
Har lige fundet en lille film til jer, den viser hvordan skoen er snoet osv.

onsdag den 29. september 2010

Dette stod jeg op til imorges

Ud af mit vindue



Dette stod jeg op til imorges. Tog dette billede ud af mit vindue, blev simpelthen  nød til at dele det med jer! Det er så smukt.. Det kan virkelig kun blive en god dag med det vejr ;-)
Så kom dagen!













Så kom dagen. Nu er det virkeligt, det sker virkelig! Har lige givet jer nogle billeder af mit kæmpe kaos igår. Puha, det tog lang tid, og det der tog længst tid var nok mit tøj.. Men nu er det hele pakket, så når jeg idag får fri fra skole, ja så skal vi igang!
Så havde jeg pakket alt sammen igår. Bogstavelig talt ALT, dvs. da jeg stod op i morges havde jeg egentlig kun den top jeg havde sovet i. Jeg havde helt glemt at jeg skulle have taget et sæt tøj fra, sko, undertøj, makeup osv. Så jeg måtte imorges igang med at rode i diverse papkasser - ja min morgen har været fyldt med stress.. ;-)
Inspiration







Fashionising & stockholmstreetstyle

Tanker,

Puha, jeg får travlt idag..
Jeg skal efter skole ud for at købe flyttekasser, derefter gøre mine to værelser klar til flytningen imorgen. Skal pakke alt mit tøj (kommer til at savne mit walk in closet!!) ;-) få taget tingene ned fra væggene, ej alt skal simpelthen pakkes sammen. Det bliver en dag med en masse blandede følelser. Følger virkelig at jeg har mange svingturer for tiden, men sådan er det sikkert når man skal tage hul på et nyt kapitel i ens liv? Så er jeg ked af at jeg skal flytte, og så er jeg glad? Jeg kan ikke helt finde ud af mig selv. Jeg er ikke et sekund i tvivl - nu skal jeg passe på at det ikke komme til at lyde som om jeg ikke ved hvad jeg gerne vil, for det gør jeg. Jeg glæder mig rigtig meget, jeg er bare så spændt! Nu er det virkelig nu. Og det er først nu det hele går op for mig. Alt det jeg har gået at tænkt så meget på og snakket så meget om det kommer til at gå i opfyldelse imorgen. 
Som en drøm der går i opfyldelse.
Jeg ved ikke om det er normalt at have det sådan her? Det er i hvert fald hvad der forgår oppe i mit hoved for tiden.. Jeg flytter ikke til en anden by eller noget endnu, så ville der garanteret strømme flere tanker gemmen hovedet på mig.

Jeg tænker også rigtig meget på London for tiden. Nu rejser min far og jeg jo derover her i 4 dage d. 10 for at mødes med nogle fra de fashion-skoler jeg godt kunne tænke mig at søge ind på her efter 3 g. De vil mødes med min far og jeg, vise os rundt og fortælle os om skolen, adgangskrav osv. Jeg glæder mig rigtig meget til at se og høre det hele. Jeg har læst utrolig meget om skolerne, men jeg tror at det bliver noget helt andet og komme derover og se det hele og få en til at fortælle en om det. Det bliver en oplevelse!

Nå nu må jeg hellere stoppe! :-)

Dagens outfit

Dagens outfit

Bukser: Zara   Cardigan: H&M   Skjorte: H&M   Øreringe: Vintage   Sko: Sho'Shi'Bar




tirsdag den 28. september 2010

My new lipstick from Estée Lauder

Min nye læbestift fra Estée Lauder







Min fine læbestift fra Estée Lauder erflot i farven! Jeg vil beskrive farven som orange/rød. Fik den af en af mine skønne veninder. 
Farven hedder: 31 Spiced Coral

Mine dsquared2

Mine skønne store Dsquared2 solbriller



Mit liv..

Hej søde læsere




Idag har jeg været igang med at pakke. Jeg flytter som jeg tidligere har nævnt sammen med min kæreste. Nu er der ikke lag tid til. Vi flytter her torsdag/fredag. 2 dage, og jeg er så spændt! Jeg tror at det blive rigtig dejligt - eller jeg ved det bliver rigtig dejligt. Men jeg tror altid, at man vil have lidt blandede følelser når man skal flytte hjemmefra første gang.
Jeg er lidt ked af det lige nu, men også glad? Kan ikke rigtig finde ud af det. :-)
Er der nogle af jer der kender til disse følelser?
Det at man står og pakker alle ens ting i flyttekasser, og nu skal begynde på et nyt kapitel i ens liv - det er lidt skræmmende at tænke på. 
Men selvfølgelig glæder jeg mig! Rigtig meget..

mandag den 27. september 2010

Løbetur


Så står den på en løbetur i skoven ;-) Var også ude at løbe med min bror igår, puha det var hårdt! Har simpelthen idag besluttet mig for, at jeg vil til at løbe hver dag. - Enten inden jeg tager i skole eller efter. Man blive så glad af det!


Dagens outfit

Kjole/Skjorte: Zara   Læderjakke: Zara   Taske: Tiger Of Sweden 
  Halskæde: Shopsmv.com   Støvler: Atelier  do Sapato  Øreringe: Vintage 
 Ring: H&M  Bælte: Moschino - vintage